Εγγραφή στο eClass Βοήθεια RSS Feed 
     Προηγούμενη | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 59 60 61 62 63 | Επόμενη Σελίδα
Ανακοίνωση
Εγγραφή στο eClass
Αναρτήθηκε από: (), Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 18:19
Τροποποιήθηκε από: Διονύσης Σαλονικίδης (densal), Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 20:00

Η διαδικασία για την εγγραφή στο eclass είναι η ακόλουθη:

  1. Από το δεξί μενού επιλέγετε "Εγγραφή Χρήστη" και μετά "Πιστοποίηση μέσω email του τύπου @autom.teithe.gr".
  2. Στο πεδίο "όνομα χρήστη" συμπληρώνετε το username από το email σας. Ο κωδικός που έχει δοθεί από την Γραμματεία στους φοιτητές, για το Πυθία, παραπέμπει και σε ανάλογο email. Αν κάποιος φοιτητής έχει κωδικό για το Πυθία aut112233 τότε αυτόματα έχει και ένα email aut112233@autom.teithe.gr (μπορεί να το παρακολουθεί μέσω του webmail.teithe.gr). Σε αυτή την περίπτωση το όνομα χρήστη που πρέπει να συμπληρωθεί στην φόρμα του eclass είναι aut112233.
  3. Στο πεδίο "συνθηματικό" θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό (password) για το email σας. Αρχικά οι κωδικοί για το email και το Πυθία είναι ίδιοι (αυτοί που έχουν δοθεί από την Γραμματεία). Αν αλλαχθεί ο κωδικός στο Πυθία τότε δεν συνεπάγεται και αλλαγή του κωδικού και στο email (ο κωδικός του email παραμένει ο αρχικός που δόθηκε από την Γραμματεία).
  • Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής έχει χάσει τον κωδικό από το email θα πρέπει να απευθυνθεί στο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου του ΑΤΕΙ (το κτήριο απέναντι από το κτήριο Αυτοματισμού/Πληροφορικής) με την αιτιολογία της αλλαγής του κωδικού του email (όχι του Πυθία).
  • Οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί παλιότερα στο eclass δεν χρειάζεται να κάνουν νέους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας για όνομα χρήστη αυτό του Πυθία.
  • Το σύστημα eclass διαχειρίζεται από το Τμήμα Αυτοματισμού (όχι το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου).